Είστε εδώ

RSS Feeds & Newsletters

Τα RSS Feeds του photoencounters.gr

Τι έιναι το "RSS";

RSS (Really Simple Syndication)

Aποτελεί έναν απλό τρόπο για την αποστολή πληροφοριών από μια ιστοσελίδα, χωρίς να χρειάζεται ο χρήστης να μπαίνει στη διαδικασία συχνών επισκέψεων και αναζήτησης των πληροφοριών αυτών από το site. Το μόνο που χρειάζεται είναι να δηλώσει στο πρόγραμμα RSS Reader τα RSS URLs που επιθυμεί, και αυτομάτως αποστέλλονται οι νέες πληροφορίες στον υπολογιστή του.

Συγκεκριμένα, το RSS είναι ένα format ανταλλαγής περιεχομένου βασισμένο στη γλώσσα XML. Κάθε κανάλι RSS αποτελείται από μία λίστα στοιχείων που περιέχουν έναν τίτλο καθώς και το σύνδεσμο προς την αντίστοιχη ιστοσελίδα.

περισσότερα https://el.wikipedia.org/wiki/RSS

RSS Readers

(προγράμματα που παρέχονται δωρεάν)

 


Newsletters

Μέσω της υπηρεσίας Google FeedBurner θα λαμβάνετε καθημερινά στις 7 με 9 το πρωί όλες τις νέες αναρτήσεις στο photokythera.gr. Τεχνικά, πρόκειται για απλή αποστολή των αντίστοιχων RSS feeds μέσω email.

Με την εισαγωγή του email θα σας ζητηθεί να αντιγράψετε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα (γνωστό και ως captcha). Μετά την επιτυχή αντιγραφή των χαρακτήρων αναζητήστε στα "εισερχόμενα" το email επιβεβαίωσης και κάνετε κλικ στον υπερσύνδεσμο (link) επικύρωσης. Ευχαριστούμε.

Εγγραφή στo «Φωτογραφικές Συναντήσεις Κυθήρων - Πρόσφατες Αναρτήσεις»

(όλες οι πρόσφατες αναρτήσεις)

Εισάγετε το Email σας:

 

Εγγραφή στο «Ανακοινώσεις και Νέα | Φωτογραφικές Συναντήσεις Κυθήρων»

(μόνο οι πρόσφατες ανακοινώσεις και νέα)

Εισάγετε το Email σας: