Είστε εδώ

Δημήτρης Μουζακίτης

Ιδιότητα: 
Email 
dimitrismouzakitis@gmail.com

Ο Δημήτρης Μουζακίτης είναι βασικός συνεργάτης του Μουσείου Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ με αντικείμενο την επιμέλεια του ιστορικού φωτογραφικού αρχείου. Αποτελεί, επίσης, τακτικό συνεργάτη της Ταινιοθήκης της Ελλάδος τόσο στον τομέα του οπτικοακουστικού αρχείου όσο και στην παραγωγή ειδικών κινηματογραφικών αφιερωμάτων.

Από το 2019, είναι επιστημονικός συνεργάτης του ΙΜΕ - ΓΣΕΕΒΕ. Στο πλαίσιο λειτουργίας του εργαστηρίου πρόγνωσης και παρακολούθησης αλλαγών επαγγελμάτων ανέλαβε την εκπόνηση του Οδικού Χάρτη Προσαρμογής του επαγγέλματος «Φωτογράφος - ειδικός ψηφιακών λήψεων».

https://imegsevee.gr/ /δημοσιεύσεις/odikos-chartis-prosarmogis-tou-epangelmatos-fotografos-eidikos-psifiakon-lipseon/

Αυτή την περίοδο εργάζεται ως αναπληρωτής καθηγητής στο 3ο ΕΠΑΛ Σιβιτανιδείου διδάσκοντας φωτογραφία και ιστορία της τέχνης.  Έχει διδάξει φωτογραφία στο ΤΕΙ της Πάτρας, σε δημόσια ΙΕΚ και σε Κέντρα Δια Βίου Μάθησης. Αρθρογραφεί για το περιοδικό Φωτογράφος ενώ έργα του έχουν παρουσιαστεί σε εικαστικές και φωτογραφικές εκθέσεις.

Σπούδασε Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών καθώς και Φωτογραφία & Οπτικοακουστικές Τέχνες στο ΤΕΙ της Αθήνας. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στις Πολιτισμικές Σπουδές και την Ανθρώπινη Επικοινωνία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.